Termeni și condiții pentru oferta

1. Oferta este valabilă exclusiv pentru clienții care rezervă o sală de ședință sau spațiu pentru evenimente la Xponential Transylvania.

2. Designul grafic gratuit constă în 3 ore de servicii de design grafic oferite de echipa noastră.

3. Pentru a beneficia de oferta de design grafic gratuit, este necesară o rezervare de minim 3 ore în Spațiul Lounge sau minim 2 ore în Sală de conferință.

4. Oferta este valabilă doar pentru evenimentele rezervate și desfășurate în incinta noastră în perioada specificată: 01.05.2024-31.05.2024

5. Pentru a beneficia de oferta de design grafic gratuit, rezervarea trebuie să fie confirmată și achitată în avans conform termenilor și condițiilor noastre generale.

6. Oferta de design grafic gratuit nu poate fi combinată cu alte oferte sau promoții și nu poate fi transferată sau convertită în numerar.

7. Xponential Transylvania își rezervă dreptul de a modifica sau anula oferta în orice moment, fără notificare prealabilă.

8. Oferta de design grafic gratuit este valabilă doar pentru proiectele de design specificate în timpul rezervării și nu include alte servicii de design suplimentare.

9. Xponential Transylvania nu își asumă nicio responsabilitate pentru neutilizarea completă sau parțială a orele de design grafic gratuite oferite.

10. Orice decizie referitoare la designul grafic și aspectul final al materialelor este la latitudinea clienților, iar echipa noastră va oferi asistență și consultanță în procesul de design.

11. Xponential Transylvania nu își asumă nicio responsabilitate pentru rezultatele finale ale proiectului de design sau pentru interpretarea sau aplicarea materialelor de design create de echipa noastră.

12. Oferta de design grafic gratuit este valabilă în limita disponibilității și poate fi supusă unor restricții de timp și capacitate.

13. Orice dispută legată de oferta de design grafic gratuit va fi supusă legilor în vigoare în România și va fi rezolvată în mod amiabil între părți sau prin intermediul instanțelor competente.