ÎNCHIRIERE
SĂLI DE ȘEDINȚE ȘI DE CONFERINȚE

 

 

sala conferinta cluj

01

Sală de conferință 30-50 locuri

Excelentă pentru conferințe, workshop-uri, discuții și prezentări. Este echipat cu un Smart TV cu ecran de 214 cm, flipchart, markere, Wi-fi, aer condiționat și încălzire.

02

Sală de ședință White 8-10 locuri

Potrivit pentru prezentări, traininguri sau chiar și pentru videoconferințe. Este echipat cu un Smart TV, whiteboard, markere, Wi-fi, aer condiționat și încălzire.

inchiriere sala de sedinte cluj

03

Sală de ședință Large Safe 8-10 locuri

Potrivit pentru prezentări, traininguri sau chiar și pentru videoconferințe. Este echipat cu un Smart TV, whiteboard, markere, Wi-fi, aer condiționat și încălzire.

cluj napoca inchiriere ala sedinta

04

Spațiul Lounge

Un spațiu mai comod pentru întâlniri și conferințe mai restrânse, și excelent și pentru workshop-uri, discuții și prezentări. Echipat cu videoproiector, flipchart, markere, Wi-fi, aer condiționat și încălzire. Se poate rearanja.

xponential coworking lounge area

COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU A PRIMI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ
PENTRU EVENIMENTUL DUMNEAVOASTRĂ!

Whether you want to hold a workshop, training or professional event, we have solutions for everything. Our conference room has up to 50 seats.

In order to book a meeting room it is necessary to send a request by email prior to your arrival so that we can mark your event in our calendar.

Contact us via e-mail at events@xponential.ro.

 

*Utilizarea oricărui săli este condiționată de rezervare în avans. 

*Se pot face rezervări pentru utilizarea sălilor și peste program precum și în zilele de weekend cu condiția rezervării în avans.

 

De ce tip de echipament ați avea nevoie?